Hulp en contact
Snelle levering
9.5 Beoordelingen (777)

Keukenmachine onderdelen

Selecteer hier het merk van jouw keukenmachine

Populaire merken

Kies het merk van jouw keukenmachine en krijg alle typenummers te zien

Zoeken binnen alle onderdelen

Gebruik onze snelle en simpele zoekmachine om de juiste onderdelen te vinden
Kies je merk...
Keukenmachine
Kies je typenummer...
Zoeken

Welke verschillende soorten keukenmachines zijn er, waar wij onderdelen voor hebben.

In de afgelopen jaren is jong en oud steeds meer gaan bakken door het heel Holland bakt. Maar er gaat natuurlijk wel eens een apparaat stuk of een onderdeel raakt kwijt. Op deze pagina krijgt u meer informatie over de keukenmachine vinden, maar kunt u ook gelijk onderdelen of accessoires bestellen die stuk of kwijt zijn.

De keukenmachine is een moderne, kwalitatieve, gebruiksvriendelijke machine die geschikt is voor het mengen, kneden, snijden en kloppen van ingrediënten voor de meest heerlijke en luchtige gerechten zoals taarten, degen, sausen en nog veel meer. De functies zijn afhankelijk van het type apparaat wat u heeft. De keukenmachine is een moderne, kwalitatieve, gebruiksvriendelijke machine die geschikt is voor het mengen, kneden, snijden en kloppen van ingrediënten voor de meest heerlijke en luchtige gerechten zoals taarten, degen, sausen en nog veel meer. De functies zijn afhankelijk van het type apparaat wat u heeft. Keukenmixers worden vooral gebruikt voor het kloppen, kneden en mixen/mengen van ingrediënten. Ze zijn voorzien van o.a. een grote kom, kneedhaken en gardes. Met verschillende hulpstukken die erbij worden geleverd of los te koop zijn kan de keukenmixer verder uitbreiden worden.

Foodprocessors ook wel de keukenmixer is vooral om te kneden en te kloppen, de foodprocessor beschikt juist over hakmessen en rasp- en snijschijven om te hakken, snijden, raspen en pureren. Met de hakmessen kun je noten bijvoorbeeld vermalen en met de snij- en raspschijven groente en fruit bewerken met de verschillende soorten schijven.Onderdelen van keukenmachines.

Haak, Kom, Kloppers, Houder, snijschijven, Kan, Koppeling, raspschijven, behuizing, accessoires, Tandwieloverbrening etc


Waarom vervangen?

Het repareren van een keukenmachine is vaak goedkoper dan om het hele apparaat te vervangen.