Hulp en contact
Snelle levering
9.3 Beoordelingen (586)

Onderdelen voor PO221M (92066402300 )

Vriezer van ZOPPAS

vriezer zoppas logo

(Alle) artikel(en) gevonden voor PO221M (92066402300 )

Categorieen
Merk: ZOPPAS
Apparaat: Vriezer
Type: PO221M

Sorry, op dit moment geen verbinding met de product database
Helaas is er op dit moment geen verbinding mogelijk met de database, dit komt door onze strikte beveiliging tegen data dieven.
Bij onderdelenplanet.nl hebben we een database met miljoenen onderdelen, het heeft jaren geduurt om deze samen te stellen en daarom zijn wij er ook erg zuinig op.
Wij maken gebruik van slimme algaritmes om verkeer op onze site te monitoren, en zo de niet legitieme klanten eruit te filteren. Helaas gaat het nog wel eens mis, daarom kan het zijn dat u er ongrechtmatig uit bent gefiltert. Wij helpen u echter graag verder, u kunt ons daarom een mailtje sturen met het onderdeel dat u zoekt

Ons Mail adress

Helaas geen resultaten

Lukt het niet om het juiste product te vinden?
Het beste kun je zoeken op korte begrippen zoals 'rubber' of 'deksel', mocht het nog niet lukken
vul dan het aanvraag artikel formulier in

Onderdelen en accessoires voor jouw ZOPPAS Vriezer PO221M 92066402300

Onderhoud en reinigen van je ZOPPAS Vriezer is erg belangrijk, maar helaas betekent dit niet dat er nooit iets kapot kan gaan aan je apparaat. Er kan iets gewoonweg kapot vallen of kapotgaan door slijtage. Bij onderdelenplanet.nl verkopen wij juist deze onderdelen die je apparaat weer laten werken zoals het hoort. Een filter voor een afzuigkap, wasmachine of droger, of juist een lade die precies bij jouw vriezer, koelkast of vaatwasser past. Reparatie onderdelen en accessoires voor de ZOPPAS Vriezer passen niet op elke ZOPPAS Vriezer maar enkel op de juiste typenummers, zorg er dus voor dat je via onze slimme zoek functies het product vindt dat in jouw apparaat past. Kun je het typenummer niet vinden of weet je niet zeker of het onderdeel wel bij jouw apparaat hoort? vul dan een aanvraag-artikel formulier in.

Waarom uw apparaat repareren?

Bij onderdelenplanet.nl vind u meer dan 2.000 verschillende merken waar wij onderdelen voor leveren. Verschillende soorten onderdelen van ZOPPAS kunt u bij ons krijgen.
Bestel snel een reparatie onderdeel voor je ZOPPAS Vriezer apparaat en laat hem weer als nieuw werken.

Repareren is beter voor het milieu

Een vaak nog compleet goed ZOPPAS Vriezer stopt met werken door 1 onderdeel. Het is natuurlijk jammer om dit ooit zo fijne ZOPPAS Vriezer te moeten vervangen als reparatie makkelijk en vaak niet duur is. Daarnaast bespaard u ook nog eens op de kosten van een ZOPPAS monteur, het vervangen van een onderdeel is vaak erg eenvoudig. Ook is het weggooien van een ZOPPAS Vriezer niet erg duurzaam. Om samen de vervuiling tegen te gaan is het repareren van vaak nog goede apparaten een stap in de goede richting.