Hulp en contact
Snelle levering
9.4 Beoordelingen (595)

Over ons

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland.
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden.

Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.

Waar staan wij voor?

Meer dan 15.000.000+ onderdelen en accessoires leverbaar

Onderdelenplanet.nl levert méér dan 16.000.000 onderdelen en accessoires van méér dan 2.100 merken voor méér dan 2.000.000 apparaten. Als je het juiste onderdeel of accessoire bij ons niet vindt, dan vind je het waarschijnlijk nergens! Wij leveren een deel van onze producten uit eigen voorraad en een deel uit de voorraad van de vele leveranciers waarmee wij nauw samenwerken. Op deze manier is het overgrote deel van ons aanbod direct leverbaar en heb je jouw onderdeel of accessoire de volgende dag al in huis!

Vandaag besteld, morgen in huis

Het grootste deel van de onderdelen en accessoires in de webshop van Onderdelenplanet.nl is direct leverbaar. Dit betekent meestal; op werkdagen vóór 17:30 uur besteld en betaald, de volgende dag al in huis! Indien het door jou bestelde product niet direct leverbaar is, dan doen wij er alles aan om deze toch zo snel mogelijk bij je in huis te krijgen. Door onze nauwe samenwerking met vele leveranciers kunnen wij vrijwel altijd een snelle levertijd garanderen.

Servicegericht

Uiteraard staan wij voor een goede service. Wij zorgen dat je op een veilige manier zo gemakkelijk mogelijk je onderdeel of accessoire kunt bestellen. Daarnaast staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Wij praten niet alleen maar over service, wij maken het ook waar! Onderdelenplanet.nl wordt door klanten gemiddeld beoordeeld met een 8.9. En daar zijn wij trots op!

Niet goed? Geld terug!

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je direct het juiste onderdeel of accessoire besteld, onder andere onze uitgebreide zoek- en filterfuncties moeten je hierbij helpen. Blijkt het door jou bestelde onderdeel of accessoire echter toch niet goed te zijn? Bij Onderdelenplanet.nl kun je tot 14 dagen na ontvangst gebruik maken van de retourregeling. Meer informatie vind je op de retour pagina.

Wat klanten over ons zeggen

Iedereen heeft de mogelijkheid ons bedrijf onafhankelijk te beoordelen. Gelukkig wordt Onderdelenplanet.nl erg goed beoordeeld (8.9) en door vrijwel iedere klant aanbevolen! (95%) Wil je weten wat klanten over ons zeggen? Kijk dan op onze KiyOh pagina.

Bedrijfsgegevens

Naam: Onderdelenplanet.nl
Adres: Elzasstraat 4, 7559LC Hengelo
E-mailadres: info@onderdelenplanet.nl
KvK-nummer: 08180796
BTW-nummer: NL001404620B18