Hulp en contact
Snelle levering
9.4 Beoordelingen (601)

Retourneren.

Wil je een artikel terugsturen? Dat is bij onderdelenplanet geen enkel probleem. Je hebt als consument 14 dagen na ontvangst het recht om je bestelling te heroepen. En nadat je melding hebt gemaakt van je retour heb je nog eens 14 dagen om je bestelling retour aan ons te zenden.


Hoe werkt retourneren?

1. Laat ons weten als je je ontvangen product wilt retourneren ongeacht de reden, het aanmelden van je retour kan makkelijk via het formulier op deze pagina.
2. Wacht op de instructies voor het retourneren via de mail.
3. Stuur het artikel retour, volg hierbij de instructies in de mail.
4. Als alles in onrde is betalen we je terug.


Waar moet je op letten

  • Je dient het procuct compleet en -indien redelijkerwijs mogelijk- in de onbeschadigde oorspronkelijke staat aans on te retoureneren, daarbij moet de oorspronkelijke verpakking ook -indien redelijkerwijs mogelijk- met alle productstickers terug worden verzonden. Deze verpakking mag niet als verzend verpakking gebruikt worden. Mocht het artikel en/of de oorspronkelijke productverpakking beschadigd zijn, dan kan er eventueel waardevermindering in rekening worden gebracht.
  • Bij artikelen waarvan de verzegeling is verbroken behouden wij het recht om waardevermindering in rekening te brengen. Dit heeft ermee te maken dat een verzegeld product gegarandeerd is te werken door de fabrikant. De fabrikant heeft het onderdeel uitvoerig getest, na opening van de verzegeling kunnen wij het artikel daarom niet meer verkopen als werkend.
  • Als er geen sprake is van een fout van onze kant zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening.
  • Als er geen sprake is van een fout van onze kant zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening. (Bewaar het verzendbewijs van de retourzending altijd goed)
  • Na binnenkomst van het artikel zullen wij het verschuldigde bedrag aan je crediteren.

Uitgesloten van retour zijn

  • Gebruikte of beschadigde artikelen.
  • Artikelen die special voor u besteld zijn.
  • Artikelen welke door gebruik / misbruik niet meer door ons verkoopbaar zijn.
Onderdelenplanet.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is.

Retour formulier

Retour formulier

Naam

Ordernummer

Email

Reden (Niet verplicht)